POLÍCIA: Hľadá mladý pár, ktorý chce spáchať samovraždu

09.07.2012 Poprad

Poprad 9. júla (TASR) – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej dvojici mladých ľudí. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že 21-ročný Jozef Štelmach zo Šváboviec, okres Poprad a 16-ročná Kristína Zavadská z Popradu sú nezvestní od nedele (8.7.), nechali len list na rozlúčku.
„Nezvestný Jozef odišiel z domu v čase okolo 21. hodiny na neznáme miesto, pričom doma nechal list na rozlúčku. V ňom uviedol, že si ide siahnuť na život bez udania dôvodu,“ vysvetľuje Džobanik. Nezvestná Kristína odišla z domu v čase okolo 21.30 h., rovnako na neznáme miesto a podobne doma nechala list na rozlúčku s tým, že si ide siahnuť na život. Odvtedy sa ani jeden z nich svojim príbuzným neozval. Doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa nezvestných nepodarilo nájsť, obaja by mali byť podľa hovorcu spolu.
Jozef Štelmach je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má zelené oči a krátke čierne vlasy. Naposledy mal na sebe oblečené sivé rifle, žlté tričko, zelenú bundu a obuté mal čierne tenisky s červenými pásmi. Kristína Zavadská je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a hnedé rovné vlasy dlhé po hruď. Popis oblečenia Kristíny Zavadskej polícia nepozná.
„Akékoľvek poznatky k nezvestným Jozefovi Štelmachovi a Kristíne Zavadskej oznámte osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3370, prípadne na najbližší policajný útvar alebo na známe telefónne číslo 158,“ uzavrel Džobanik.
 

Vyberte región